Tiltalt for 60 lovovertrædelser


Tiltalt for 60 lovovertrædelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KRIMINEL: 44-årig fra Refsvindinge kan snart vente at få sin dom
NYBORG/REFSVINDINGE: Han er dybt kriminel. Han har siddet i fængsel i mange år. Alligevel fortsætter han med at begå ny kriminalitet.

Det drejer sig om en 44-årig mand, der for et par år siden bosatte sig i et lækkert boligforenings-parcelhus i Refsvindinge. I går blev han yderligere varetægtsfængslet frem til den 19. august, hvor der efter planen skal afsiges dom.

Manden er i denne omgang tiltalt for godt 60 lovovertrædelser. Langt de fleste handler om økonomisk kriminalitet, som manden har levet fedt og godt af i flere år. Men han er også sigtet for vold mod en dreng.

Varetægtsfængslingen i går skete skriftligt. Det vil sige, at den 44-årige sad i arresten, da dommeren besluttede, at han ikke skal løslades før tidligst den 19. august.

Og det bliver han formentlig ikke. For ud over de over de godt 60 kriminelle forhold, han er sigtet for, har han også omkring et år i "sparekassen", som han ikke har afsonet.

De mest alvorlige forhold i denne omgang er - ud over sigtelsen for vold mod drengen - en sag om svindel med fiktive firmaer.

Sammen med to allerede dømte mænd fra henholdsvis Refsvindinge og Odense er den 44-årige sigtet for sidste forår via et fiktivt firma med navnet KJ Totalrenovering at have svindlet sig til hårde hvidevarer, byggematerialer og alt mulig andet uden at betale en krone til leverandørerne. I alt blev der snydt for værdier for over en halv million kroner.

Den 44-årige nægter sig skyldig. Han hævder, at det var hans to kammerater, der kørte hele den kriminelle butik.

Den tror politiet imidlertid ikke på.

Om en domsmandsret gør det, vil der komme svar på den 19. august.

De to andre, der er involveret i sagen omkring KJ Totalrenovering, blev den 23. september sidste år hver idømt otte måneders ubetinget fængsel. I alt 21 firmaer, hovedsagelig på Fyn, blev snydt og bedraget af KJ Totalrenovering.

Den 44-årige, der nu venter på sin dom, har tætte forbindelser til rockermiljøet.

Tiltalt for 60 lovovertrædelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce