Tillidsrepræsentant: Det er en win-win-win

Den nye finanslov giver milliarder til bedre ældrepleje. I Nyborg Kommune betyder det bedre tid til de ældre, og det betyder samtidig, at mange ansatte kan få opfyldt ønsket om at arbejde flere timer. Arkivfoto fra plejecentret Svanedammen i Nyborg. Foto: Yilmaz Polat.

Tillidsrepræsentant: Det er en win-win-win

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne får bedre pleje, personalet bedre tid, flere ansatte får som ønsket mere arbejdstid. Plejepersonalets tillidsrepræsentant roser beslutning.

Nyborg: Nyborg Kommune har fået ekstra penge fra staten til ældreplejen i forbindelse med finansloven, pengene skal bruges, så man samtidig imødekommer ønsket fra mange af de ansatte i hjemmeplejen og på plejehjemmene om at komme op i arbejdstid. Det har Ældrerudvalget i Nyborg Kommune bestemt, og den beslutning er fællestillidsrepræsentant Lone Smidt tilfreds med. Meget tilfreds endda.

- Det her er en win-win-win - for både borgere, medarbejdere og arbejdsgiver, da alle får et fordelagtigt udbytte af det. Borgerne vil se flere kendte personaler og færre vikarer og mærke en større ro og tid i hjælpen. Medarbejderen vil, udover eget behov for flere timer, forhåbentlig også mærke, at tiden sikrer en større tilfredshed med at udføre opgaven. Arbejdsgiver får tilfredse medarbejdere, og det kan være med til at sikre den attraktive arbejdsplads, som en arbejdsgiver uanset mangel på personale eller ej altid skal have sit fokus på, skriver Lone Smidt i en mail til avisen.

- Det glæder mig, at der er politisk opbakning til at sikre medarbejdernes vilkår og give dem, som ønsker flere timer, mulighed for det. Jeg bifalder, at Sonja (byrådsmedlem Sonja Marie Jensen (S), red.) har sat et fokus, som har smittet af på interessen for den undersøgelse, der har været iværksat omkring medarbejdernes ønsker/behov for flere timer, skriver Lone Smidt.

Tillidsrepræsentant: Det er en win-win-win

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce