Til kamp mod stofferne


Til kamp mod stofferne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre fra Ullerslev er nu klar til at bekæmpe stofferne efter uklarhed om, hvad gruppen "Forældres kamp mod stoffer" skulle stå for

ULLERSLEV: Først var de seks, men nu er de fem forældre tilbage som de stiftende kræfter i forældreinitiativet "Forældres kamp mod stoffer" fra Ullerslev.

Forældrenes mål er at få stofferne ud af Ullerslev, men ikke alle forældre var helt enige om, hvordan det skulle gribes an.

En forælder er nu ekskluderet af gruppen, da hendes handlinger ikke står i overensstemmelse med, hvad resten af gruppen ønsker at stå for.

- Som følge af hendes udsagn til politiet om, at der befandt sig stoffer på bestemte adresser, blev der mandag morgen ransaget to huse i Ullerslev, hvor de ikke fandt noget narko, fortæller Allan Hornhof, der er en af de stiftende kræfter i gruppen.

- Vi tager meget skarpt afstand fra den måde at handle egenrådigt på. Hendes handlinger må stå for hendes egen regning og skal ikke kædes sammen med gruppens egentlige formål, siger Allan Hornhof.

Ikke et varemærke

- Det er kommet til at lyde, som om vi selv vil gå ud og tage drugtest på de unge mennesker, Men det er ikke det, der er vores varemærke, siger han.

Forældrene vil i stedet lave informerende og præventivt arbejde. De vil arrangere foredrag og er også ved at lægge sidste hånd på en hjemmeside, der henvender sig både til unge og deres forældre, siger Allan Hornhof.

Håber på engagement

- Vi vil give forældrene et værktøj på denne måde. Vi vil se på, hvorfor de unge mennesker er draget af stofferne, siger han.

Den 18. juni klokken 19 er forældrene klar til at holde den stiftende generalforsamling i Ullerslev Kulturcenter, så arbejdet kan komme rigtigt i gang .

- Vi håber på stor opbakning. Det er vores mål, at alle forældre i Ullerslev, bliver engageret i arbejdet, siger Allan Hornhof.

Til kamp mod stofferne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce