Mikal Korsgaard Larsen, der er opvokset i Nyborg, skal fremover instruere musicals i Odense sammen med vennen Johan Berg.

Nyborg/Odense: Som amatør har han medvirket i flere forestillinger på Nyborg Voldspil, blandt dem "Oliver og "Narnia", og i Nyborg Ungdomsskoles Rockmusical.

Nu skal Mikal Korsgaard Larsen, der er opvokset i Nyborg, så overtage rollen som instruktør på Elite Teater i Odense sammen med vennen Johan Berg.

De er udvalgt blandt 25 ansøgere til at afløse Lasse Winkler, fremgår det af en pressemeddelelse fra Elite Teater.

Mikal Korsgaard Larsen er i dag bosat i Fredericia, hvor han også har uddannet sig på Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet, og hvor han aktuelt medvirker i forestillingen "Seebach" på Fredericia Teater.

Johan Berg kommer oprindelig fra Odense, men også han har en fortid som voldspiller i forårsforestillingen "Vi maler byen rød". Begge har desuden været aktive i teatergruppen Fidus.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.