Tidligere top-spillere i spidsen for SUS Nyborg

De to trænere for SUS Nyborgs 2. divisionsherrer i næste sæson, Mads Rydal og John Mortensen, har i de seneste sæsoner dannet et stærkt team i spidsen for U-18, som netop har kvalificeret sig til DM-finalerne. Privatfoto.- - -

Tidligere top-spillere i spidsen for SUS Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SUS Nyborg har trænerstaben for herreholdet i 2. division klar til næste sæson. John Mortensen, en af de største helte fra de gyldne håndbolddage, bliver assistent-træner.

Nyborg: Det bliver et kendt lokalt team, som skal stå i spidsen for de erfarne spillere og de mange unge talenter, som udgør truppen hos SUS Nyborg.

26-årige Mads Rydal fortsætter trænerarbejdet med holdet, som han allerede indledte fra nytår, da der blev taget afsked med den hidtidige træner Lasse Andersen. Et arbejde, som har resulteret i, at holdet slutter i den bedste halvdel af 2. division. Endvidere tilknyttes John Mortensen, 52 år, som træner for holdet.

Mads Rydal og John Mortensen har allerede i nu to sæsoner udgjort et stærk trænerteam for holdfællesskabet SUS Nyborgs U18 drenge, og har senest ført holdet helt til tops på landsplan. Således er U18-ligaholdet kvalificeret sig sammen med GOG, Skanderborg og Mors-Thy til finalestævnet om det danske mesterskab i weekenden 21. og 22. april.

Stærke lokale rødder

Begge trænere har stærke rødder i henholdsvis SUS Håndbold og Nyborg GIF. Mads Rydal har haft sin håndboldopvækst i Ullerslev, med en afstikker som U16-spiller til GOG's danske mestre.

Som spiller for Nyborg GIF's legendariske hold i landets bedste række var John Mortensen en meget central figur. I 1990 blev han DM-topscorer med 112 mål, og det blev til 11 U-landskampe og fire kampe på A-landsholdet.

- Jeg glæder mig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med Mads Rydal, og til opgaven med det lokale divisionshold, lyder det fra John Mortensen.

SUS Nyborgs herrer mangler endnu en enkelt kamp i sæsonen ude mod Fredericia HK. Og inden holdet går på en kort ferie, venter et pokalopgør mod det nyoprykkede ligahold, TMS Ringsted. Kampen spilles 17. april klokken 20 i Nyborghallerne./EXP

Tidligere top-spillere i spidsen for SUS Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce