Teglværksskoven åbner igen

Rasmus Kirk Henriksen er ny forpagter på Restaurant Teglværksskoven.
Foto: Brian Karmark

Teglværksskoven åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årige Rasmus Kirk Henriksen er ny kok og forpagter i skoven, hvor der fremover vil blive åbent syv dage om ugen om sommeren

Nyborg: Det har været svært at få serveret mad og drikke på Restaurant Teglværksskoven de sidste halvandet år.

A la carte-kunder har måttet spejde langt efter menukort og tjenere, men nu er et nyt ungt team omsider klar til at genåbne det populære traktørsted med den fantastiske beliggenhed.

Den 21-årige og helt nyudklækkede kok Rasmus Kirk Henriksen arbejder netop nu på højtryk sammen med sine tre faste medarbejdere på at kunne byde nyborgenserne og andre interesserede velkommen snarest.

Der vil blive åbent syv dage om ugen - minus søndag aften - og menukortet er på plads. En tre-retters menu vil kunne fås fra omkring 300-350 kroner.

- Det er en drøm, jeg får mulighed for at realisere på det her sted, siger Rasmus Kirk Henriksen, der har boet 15 år i Ullerslev og derfor kender restauranten.

Som helt nyuddannet var det ikke altafgørende for ham at starte selv, men Teglværksskoven kunne han ganske enkelt ikke sige nej til.

- Beliggenheden og stemningen er jo helt fantastisk og unik herude, siger han, mens hans "med"-kok Nikolaj forsøger at få styr på det nyindkøbte køkkenudstyr, som skal supplere det inventar, som fulgte med i aftalen med ejer Jes Pedersen, Odense.

Som tidligere fortalt, så havde Nyborg Kommune forventet og pålagt Jes Petersen at åbne stedet for a-la-cartekunder til påske, men da det ikke skete, blev ejeren truet med politi og bøder.

Alt imens har han dog været i forhandlinger med Rasmus Kirk Henriksen om at overtage driften af stedet som ny forpagter.

- Jeg havde egentlig kikket på Hesselhuset (en anden Nyborg-restauration længere inde mod byen, red.), men det ville blive for meget arbejde, så da den her forpagtermulighed kom, vidste jeg, at det lige var noget for mig, siger Rasmus Kirk Henriksen, der har forhandlet i tre måneder.

Han ser frem til at drive stedet videre med kvalitet, ærlighed og det enkle køkken som udgangspunkt.

- Det bliver et dansk køkken med et ungdommeligt moderne snit, siger han.

Nyhedens interesse har den nye forpagter og hans folk mærket, siden de begyndte at komme i restauranten forrige torsdag.

- Vi har haft mange, som har spurgt, hvornår vi åbner eller om de kunne få en kop kaffe, siger den unge forpagter.

Kunderne må dog have lidt tålmodighed, da de sidste tilladelser først skal på plads.
Foto: Brian Karmark

Teglværksskoven åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce