Nyt brændstofstop på kanten af Storebælt. Shell-tank åbner i det gamle færgeleje, fredag 11. august og fejrer dagen med 98-priser på brændstof.

Nyborg: Trafikanterne får nu endnu en mulighed for at hælde dyre dråber på de tørstige motorkøretøjer på kanten af Storebælt. 11. august åbner en Shell Express station officielt på det gamle færgeleje i Knudshoved på Fyn. 

For at fejre den officielle åbning inviterer DCC Energi bilister en tur tilbage i tiden. På dagen mellem klokken 13 og 16 sælger stationen diesel og benzin til 1998-priser. Året, hvor den sidste Storebæltsfærge sejlede ud af havnen.

I de tre timer kan rejsende og lokale tanke benzin til 6,46 kroner pr. liter og diesel til 5,18 kroner pr. liter. De historiske priser gælder efter først-til-mølle princippet og kun på den nye station. I dagens anledning vil servicepersonale, ud over at agere tankpassere og hjælpe med optankning, uddele kolde vand og lidt sødt til bagsædepassagerne.

 

 

Liv i gammel havneterminal

Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs (V) klipper den røde snor klokken 13 på dagen. 

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu tager endnu et skridt i retning af at få liv og aktivitet tilbage til den gamle havneterminal. Området har altid været centralt for trafik og infrastruktur i Danmark, og den nye Shell-station bygger videre på denne arv, fremhæver borgmesteren i en pressemeddelelse.

Med den nye, ubemandede tankstation får bilister og transportchauffører mulighed for at tanke brændstof helt tæt op ad E20 ved Storebæltsbroen. Med en beliggenhed kun 100 meter fra sidste afkørsel inden broen byder tankstationen på en bekvem mulighed for at tanke på vej tværs over Danmark - og samtidig nyde den flotte udsigt til vand og bro.

Med anlægget i Nyborg  har Shell nu 209 stationer i Danmark. /EXP