Talkshow på Bastionen med indbyggede overraskelser

Den islandske sangerinde Ragga Grøndahl vil blandt andet give smagsprøver på sin musikalske kunnen. PR-foto

Talkshow på Bastionen med indbyggede overraskelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stiftstidendes redaktør og en stribe spændende gæster stiller skarpt på det nordiske fællesskab, og hvad vi kan bruge det til i dag.

Nyborg: Hvad har den islandske stjernesangerinde Ragga Grøndal, afdelingsleder på Nyborg Slot Janus Møller Jensen og mangeårigt medlem af Folketinget Bertel Haarder (V) til fælles?

De har alle sagt ja til at deltage i et uformelt live talkshow på Bastionen lørdag den 8. september klokken 12-13, der en del af det omfangsrige "Norden i Nyborg"-program. I bedste talkshow-stil vil Stiftstidendes redaktør Kasper Riggelsen blandt andet spørge ind til den fælles kulturarv, hvilken rolle Nyborg spiller i Norden samt om det overhovedet længere er aktuelt at tale om et nordisk fællesskab.

Mens Ragga Grøndal har samarbejdet med andre nordiske sangskrivere og musikere, har Bertel Haarder (V) blandt andet en fortid som kulturminister og stod i spidsen for arbejdet med en ny kulturkanon. Janus Møller Jensen ved til gengæld en hel masse om Nyborgs historie og har i øjeblikket orlov fra sit arbejde som afdelingsleder, fordi han skriver på to nye bøger om netop dette emne.

Selv om det hedder et talkshow, skal det ikke være snak det hele. Derfor er der indlagt musikalske indslag og også et par overraskelser i det cirka 70 minutter lange gratis-arrangement i kulturhusets store sal. 120 pladser vil være reserveret til faste læsere af Fyens Stiftstidende gennem Cafe Stiften, mens resten er til afbenyttelse.

Bemærk: Artiklen er opdateret med nyt tidspunkt

Talkshow på Bastionen med indbyggede overraskelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce