Tage Juel går ud af byrådspolitik

Tage Juel mener, at to valgperioder som medlem af Nyborg Byråd må være nok.Arkivfoto

Tage Juel går ud af byrådspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Tage Juel, medlem af Nyborg Byråd for partiet Venstre, har besluttet ikke at genopstille ved valget til byrådet, som holdes i november næste år.

Den ret tidlige beslutning falder i forbindelse med, at Tage Juel til april næste år forlader sin stilling som leder af Falcks stationer i Nyborg og Kerteminde.

- Jeg mener, at når jeg ikke længere er erhvervsaktiv, så vil jeg have sværere ved at følge med i, hvad der foregår, end når man har fingrene i det hver dag, siger han som begrundelse for beslutningen om at forlade byrådspolitik.

Tage Juel har siden 1988 været medlem af Venstre, men har som følge af sin lederopgave for Falck i mange år ikke været aktivt udøvende politiker.

Han siger, at der gennem årene var flere forespørgsler fra partiet, og da så Jørn Terndrup, Nyborgs nuværende borgmester, op til byrådsvalget i november 2001 spurgte, om Tage Juel ville være med på holdet, sagde han ja.

- Men først efter at have tjekket med min direktør, om Falck synes, det var en god idé, siger Tage Juel.

Ved valget i 2001 vandt den borgerlige blok flertallet i Nyborg Byråd efter socialdemokratisk styre i over 80 år.

Jørn Terndrup blev borgmester, og Tage Juel kunne overtage posten som formand for det daværende Miljø- og Myndighedsudvalg. Efter valget i 2005 forsatte han som udvalgsformand i den nye Nyborg storkommune for det, der i dag hedder Teknik- og Miljøudvalget.

Tage Juel fylder 60 år på mandag. Hans oprindelige plan var at forlade lederposten hos Falck samtidig, men Falcks ledelse har bedt ham varetage lederopgaven endnu et halvt år, til udbuddet af ambulancetjeneste og forhandling om kontrakter for de kommunale beredskaber er på plads og kan vise, hvordan Falcks struktur skal være for fremtiden.

Tage Juel går ud af byrådspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce