Syg kvinde satte ild på gardiner på sygehuset


Syg kvinde satte ild på gardiner på sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: En uklar og forvirret 24-årig kvinde blev i går middag fængslet i fire uger, efter hun natten til søndag havde sat ild i nogle gardiner på Nyborg Sygehus.

Kvinden er psykisk syg, og politiet vil forsøge at skaffe plads på psykiatrisk hospital i Middelfart, så hun kan være her under varetægtsfængslingen. I samme periode skal hun mentalundersøges.

Rundt på gulvet

Ved grundlovsforhøret var den lille, tynde og helt kortklippede kvinde noget rundt på gulvet, men fik alligevel nogenlunde forklaret, hvad der var sket på sygehuset natten før.

Hun fortalte dommeren, at hun var ulykkeligt forelsket og havde spist alle de piller, hun kunne komme i nærheden af. Om natten havde hun tilkaldt en ambulance og den kørte hende på sygehuset.

Her vurderede lægerne, at hun ikke var i fare og bad hende gå hjem igen. Men det ville hun ikke, og derfor gik hun rundt på sygehuset en tid.

Tændt strygejern

I et rygerum satte hun ild på to gardiner - muligvis fordi hun selv ønskede at begå selvmord, som hun har prøvet mange gange før.

Politiet mener også, at kvinden havde tændt et strygejern og ladet det stå på et strygebræt, men det kunne kvinden ikke selv huske noget om.

Personalet på sygehuset fik hurtigt slukket ilden i rygerummet og skaderne var ret begrænsede.

Ved grundlovsforhøret var både anklageren, forsvareren, dommeren og den 24-årige kvinde enige i, at det var bedst for hende at komme ind på psykiatrisk afdeling.

Hun var dog meget urolig ved, at hun måske kan komme til at sidde et par dage i en almindelig celle, indtil der kan skaffes plads i Middelfart.

Syg kvinde satte ild på gardiner på sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce