Sydkajen bliver lovlig i denne uge


Sydkajen bliver lovlig i denne uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Jeg regner naturligvis med, at gelænderet i Sydkajens første blok er på plads i denne uge.

Sådan siger Ole Kronholm, der er direktør i Jyske Seniorboliger A/S, som er Sydkajens bygherre, og løftet kommer efter en artikel i Fyens Stiftstidende i går.

I artiklen stod blandt andet, at andelsforeningens næstformand, Per Brøchner-Nielsen, vil gå til politiet, hvis gelænderet ikke er monteret i denne uge.

Anmeldelsen kommer i givet fald til at gå på, at en medarbejder på kommunens Tekniske Afdeling har givet ibrugtagningstilladelse til de 10 nederste lejligheder, selv om altaner og gelændere ikke var færdige, da tilladelserne blev givet. Altanerne er bragt i orden, og nu mangler altså kun gelænderet, inden alt er lovliggjort.

Ole Kronholm siger videre, at vandskader i to af lejlighederne vil blive udbedret, men han tør ikke give et bud på, hvornår arbejdet er færdigt, og hvad det kommer til at koste.

Han siger videre, at det er ærgerligt med vandskaderne, men at de kan ramme enhver.

- Og heldigvis havde vi en tom prøvelejlighed over den lejlighed, hvor vandskaden skete, og den har andelshaveren fået lov at låne, indtil skaderne er udbedret, oplyser Ole Kronholm. Han føjer til, at hans selskab naturligvis hjælper andelshaverne, når det er muligt, og at selskabet har et godt samarbejde med andelsforeningens bestyrelse.

Oprindelig var det meningen, at byggeriet skulle have været færdigt i løbet af efteråret.

Senere blev fristen sat til midt i december, men nu forventes blokken først helt færdig omkring 1. marts. Der er dog som nævnt familier, der allerede er flyttet ind i nogle af lejlighederne.

Ole Kronholm erkender, at boligbyggeriet er forsinket, og han mener, Fyens Stiftstidende har overfortolket en af hans udtalelser. Det drejer sig om citatet, at forsinkelsen skyldes håndværkersvigt.

- Den væsentligste forklaring er, at der er tale om et unikt og specielt byggeri - og ikke blot et lille rødstens-parcelhus, der kan bygges på nogle få måneder, fortsætter Ole Kronholm.

Han føjer til, at andelshaveres ønsker om blandt andet ændret indretning af lejlighederne og ønsker om andre materialer også har medvirket til forsinkelsen.

- Det er imidlertid også medvirkende til, at beboerne får netop den slags boliger, som de har ønsket sig, fastslår Ole Kronholm.

Sydkajen bliver lovlig i denne uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce