Svindinge: Jagtforeningen i Svindinge blev for nylig kåret som årets jagtforening på Fyn.

I alt var fem jagtforeningen med i opløbet, og der blev især skelet til, hvem der har gjort mest for at rekruttere nye medlemmer de seneste tre år og pleje dem, man allerede har.

Og her er jagtforeningen i en klasse for sig. Alene indenfor de seneste to år har man haft en medlemsfremgang på cirka 40 procent, og det selv om foreningen ikke har sit eget jagtterræn.

I stedet har man valgt at satse på uddannelse og dygtiggørelse af både nye og mere erfarne jægere. Blandt andet i form af gåsejagtskurser i teori og praksis, skydeskoler med nogle af landets bedste instruktører og kurser i hygiejne.

Med titlen som årets jagtforening er Svindinge med i konkurrencen om at blive årets jagtforening i hele landet. Vinderen kåres den 30. april.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.