Svansø-byggeri i fire etager


Svansø-byggeri i fire etager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Nu bliver bolden sparket op til det næstsidste slag om forvandlingen af Vesterhavnen i Nyborg.

Og det er en ordentlig luns, der kommer i spil, for det handler om området fra Strandvejen til Fiskeribyen - altså Svansøs tidligere administration og lager.

Miljø- og myndighedsudvalget har netop sagt god for et forslag til lokalplan for området, der kommer til at rumme fem boligblokke plus bebyggelsen ud mod Strandvejen. I alt omkring 9000 kvadratmeter etageareal.

Lokalplanen vil give mulighed for at bygge boligblokkene i fire etager - selv om kommuneplanen kun giver mulighed for tre etager.

Men formanden for Miljø- og Myndighedsudvalget, Tage Juel Jensen (V) understreger dog, at den maksimale højde for byggeriet fortsat er fastsat til 12,5 meter.

Som tidligere omtalt er det folkene bag SEP-Bolig, der via et nyt selskab, S&PEjendom, har købt hele Svansø-området og vil i gang med at bygge 42 ejerlejligheder på området.

Byggefolkene, der i forvejen står bag to succesfulde projekter på Vesterhavnen, præsenterer deres projekt for offentligheden allerede den 13. august.

Lokalplanen skal nu godkendes i byrådet, inden den sendes til offentlig debat i otte uger. Først derefter kan den vedtages endeligt og byggeriet kan gå i gang.

Når Svansø-kareen forvandles til boliger og forretninger, mangler kun en parcel på Vesterhavnen. Det er grunden under Ammoniakfabrikken, som først bliver ledig næste år, når den gamle virksomhed lukker og slukker.

Svansø-byggeri i fire etager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce