Sussi og Leo og Fede Finn sætter gang i Østfyn

Sussi og Leo giver minikoncert på Kongshøj Strandcamping den 14. april, den første af de lokale minikoncerter i Gang i Danmark-turnéen. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Sussi og Leo og Fede Finn sætter gang i Østfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år byder Nyborg Kommune turnéen Gang i Danmark velkommen på Østfyn. Minikoncerterne bliver alle udenfor Nyborg.

Østfyn: Med seks minikoncerter sætter turnéen Gang i Danmark gang i det østfynske i den kommende forårs- og sommersæson.

Det bliver på Kongshøj Strandcamping, på p-pladsen ved Ullerslevcentret, ved forsamlingshuset i Frørup og i Svindinge fremgår det at meldingen fra Bureauet Nyborg, der med en bevilling fra erhvervs- og Udviklingsudvalget har kunne købe sig ind på musik-arrangementerne. Dermed kører Gang i Danmark-turnéen uden om Nyborg by.

Alle landbyråd og andre muligt aktører har været inviteret til at bede om at få besøg af Gang i Danmark. De, der har budt sig til, har fået, oplyser eventkoordinator Liz Holst Kaysen fra Bureauet Nyborg. Så når Kongshøj Strandcamping får hele tre minikoncerter, skyldes det, at ingen andre bød sig til.

Premieren bliver lørdag den 14. april, hvor campister og andre besøgende ved Kongshøj Strand kan møde Sussi & Leo, der nok skal få sat gang i kludene i camping- og strandlivet på en aprillørdag.

Den 12. maj er det igen på Kongshøj, det sker. Nu er det Rock Nalle Trio, der spiller.

9. juni skal man til Ullerslev, hvis man vil høre gruppen Nice Little Penguins. De spiller på p-pladsen ved Ullerslevcentret, og det er Udvikling Ullerslev, der står for det praktiske.

7. juli er det igen campingpladsejer Bent sønderby og kompagni på Kongshøj, der kan glæde gæsterne med bakkesangerinden Anette Oxenbøll.

Så er vi nået frem til august, hvor Frørup Landsbyråd og Frørup Forsamlingshus er gået fælles om minikoncert med Kalles store trommeshow.

Afslutningen på Gang i Danmark-turnéen byder på genhør med Fede Finn & Funny Boyz, som gæster Svindinge den 15. september. Her er det landsbyrådet, der arrangere det lokale.

Sussi og Leo og Fede Finn sætter gang i Østfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce