Surferstævne gennemføres


Surferstævne gennemføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordisk Mesterskab i windsurfing afvikles på trods af dødsfald

NYBORG: Lørdag døde æresmedlem og stifter af Østfyns Brætsejler Klub, Peder Vagn Ertbirk pludselig 77 år gammel ved Søbadet under sin yndlingsbeskæftigelse: windsurfing.

Klubbens bestyrelse og medlemmer er naturligvis berørte af dødsfaldet, for på trods af sin alder var Peder Vagn Ertbirk en aktiv og vellidt underviser i den klub, som han selv grundlagde og brugte store dele af sit liv på.

Men netop derfor er der også generel enighed om, at de nordiske mesterskaber i windsurfing må og skal afvikles fra på fredag som planlagt. The show must go on.

Til minde om

- Jeg mener, at det ville være helt i Peder Vagns ånd, at stævnet gennemføres. Jeg har tænkt mig, at vi sætter nogle store, flotte sort/hvid billeder op af ham og på den måde tager vi ham med til stævnet. Der er jo mange af de folk, der kommer til stævnet, som kender ham. Også fra de andre nordiske lande. ØBK og windsurfing var hans ét og alt, fortæller formand Niels A. Frederiksen.

Dog insisterer bestyrelsen på at få lov til at komme med til begravelsen og vise Peder Vagn Ertbirk den sidste ære - Nordisk Mesterskab eller ej.

- Så må vi sætte nogle andre til alt det praktiske. For vi vil da med til begravelsen, hvis ellers familien har lyst til at vi kommer, siger formanden for ØBK.

Indtil videre har omkring 50 windsurfere fra de nordiske lande meldt sig til weekendens Nordiske Mesterskab.

- Men de sidste melder sig først til lige op til stævnet, fortæller Knud Quist, der er stævneansvarlig.

Vejrudsigten er nemlig en vigtig faktor.

Læs mere på hjemmesiden www.oebk.dk.

Surferstævne gennemføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce