Sukkerholdigt indbrud i idrætscenter

Ukendte gerningsmænd brød natten til onsdag ind i idrætscenteret i Nyborg og stjal øl, sodavand og is for flere tusinde kroner. Centerleder Keld Arentoft håber, at billeder fra videoovervågning vil gøre det nemt for politiet at finde gerningsmændene. Arkivfoto: John Fredy

Sukkerholdigt indbrud i idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To ukendte gerningsmænd brød natten til onsdag ind i idrætscenteret i Nyborg, hvor det lykkedes at stjæle en større mængde øl, sodavand og is.

Nyborg: Mellem klokken halv to og halv tre natten til onsdag den 31. januar brød to ukendte gerningsmænd ind i Nyborg Idræts- og Fritidscenter på Storebæltvej, oplyser Fyns Politi.

Tyvene slap fra cafeteriaet med øl, is og sodavand for mellem syv og 10.000 tusind kroner og fik også skaffet sig adgang til kasseapparatet, der dog var tomt.

- Ud over værdien af de stjålne varer kommer reparation af de ødelagte døre, som kan løbe op i 30.000 kroner, siger centerleder Keld Arentoft til Fyens Stiftstidende og fortsætter:

- Og så er det bare surt at møde ind til glasskår på gulvet og en hel arbejdsdag, der går med at kontakte politi, SSP, forsikring og skadesfirma.

Indbruddet skete gennem en terrassedør i halområdet, hvor tyvene i to omgange kastede en sten mod glasdøren for at skaffe sig adgang til hallen og cafeteriaet. I første forsøg ramte gerningsmændene forbi, inden det lykkedes at smadre døren til mellemgangen og skaffe sig adgang til cafeteriaet.

Idrætscenteret er ikke udstyret med alarmsystemer, men alle forholdsregler var taget, mener Keld Arentoft.

- Vi har ikke alarmsystem i bygningen, men alle døre var låst, og vi har videoovervågning. Hvis de ville ind - selv med alarm - så kunne de komme det, siger han.

Politiet har ikke nogen vidner i sagen, men der er gode billeder på videoovervågningen, der ifølge centerlederen kan vise vej til gerningsmændene.

- Vi har givet billederne videre til politiet, og jeg er positiv i forhold til at finde dem, der nok sidder med ondt i maven i dag - om ikke andet så af alle de is, de har spist.

Sukkerholdigt indbrud i idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce