Søndag blev en 29-årig mand varetægtsfængslet ved Retten i Odense, sigtet for drabsforsøg på sin ekskærestes mor.

Lørdag aften omkring klokken 22.30 forsøgte en 29-årig mand med al sandsynlighed at dræbe sin ekskærestes mor på hendes bopæl i Frørup.

Manden, der kommer fra Viborg, blev søndag varetægtsfængslet i 26 dage.

Den 29-årige tog lørdag hjem til sin tidligere svigermor iført en overtræksdragt med hætte og handsker og stak den 51-årige kvinde gentagne gange i ryggen samt i den ene hånd med en stegegaffel, han havde medbragt.

Kvinden er uden for livsfare.

- Hun har det efter omstændighederne okay, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Erik Skov.

Manden nægter sig skyldig, og ønskede ikke at afgive forklaring under grundlovsforhøret. Men han protesterede ikke mod fængslingen.

Fordi manden ikke har villet udtale sig, kender politiet endnu ikke motivet bag drabsforsøget.

- Men vi kunne formode, at det er en familiekonflikt af en slags. Vi ved det dog ikke med sikkerhed, siger vagtchef Kenneth Taanquist.

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.

Mere om emnet

Se alle
Drabsforsøg med stegegaffel: 29-årig skal blive bag tremmer

Drabsforsøg med stegegaffel: 29-årig skal blive bag tremmer