Østfyn: De fynske idrætscentre er tilsyneladende blevet et yndet mål for indbrudstyve. Således også på Østfyn, hvor det i weekenden blandt andet gik ud over Vindinge Hallen. I perioden fra lørdag klokken 12 til søndag morgen klokken ni har ukendte gerningsmænd brudt en dør op og sparket adskillige døre op indenfor. Tyven - eller tyvene - er stukket af med et mindre kontaktbeløb fra en pengekasse.

Fyns Politi kan også berette om et indbrud i Aunslev Hallen natten til søndag. Alarmen gik klokken 01.47, og det er uvist, om tyvene er gået tomhændede derfra. 

Desuden har en privat bolig på Kabinettet i Bovense fået besøg af tyve i løbet af weekenden. Med sig har de taget malerier, ure og smykker. Sidst, men ikke mindst, er der begået indbrud mod en virksomhed på Skolevej i Nyborg. Her er der stjålet penge, fremgår det af politiets døgnrapport.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.