Stresstest hos personalet i ny burgerkæde: - Man får et adrenalinkick af at være her

Nyborg-pigen Julie Bjerregaard på 22 er mellemleder i den nye restaurant Carls Jr. i Nyborg. Hun er chefens højre hånd og skal have det store overblik over medarbejderne. Hun skal også kunne træde til i alle restaurantens funktioner hvis nødvendigt. Foto: Vibeke Volder

Stresstest hos personalet i ny burgerkæde: - Man får et adrenalinkick af at være her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag morgen åbner den nye burgerrestaurant Carls Junior i Nyborg. Medarbejderne blev tirsdag og onsdag testet i det arbejdspres, de kan forvente på en almindelig dag.

Nyborg: - Jeg skal lige tænke mig om, siger Julie Bjerregaard og tager sig til hovedet, hvorefter hun dirigerer næste skridt.

Bøfferne ruller ind og flammerne smyger sig om oksekødet. Bollerne er kommet ud på den anden side af brødristeren, men er ikke ordentlig varme. Det er en ommer.

- I smider bare ind, bliver der råbt fra den anden ende af køkkenet.

Hektisk, men trods alt fokuseret, får de samlet et par burgere.

- Så er de første burgere ude på disken!

Det er tirsdag eftermiddag, og det dugfriske personale i den nye amerikanske burgerrestaurant Carls Jr., der åbner torsdag morgen, er i gang med en stresstest. En hardcore oplæring for de nyansatte medarbejdere, der skal have alle menuer, teknikker og rutiner ind på rygraden. I restauranten venter inviterede gæster fra byen til prøvesmagning af stedets første burgere.

22 medarbejdere er de i dag, og alle tonser rundt i køkkenet og nogle ved kassen. Et strømsvigt halvanden time før start, hjalp dog heller ikke på stressniveauet. De helt nye medarbejdere havde første vagt lørdag. Andre er hevet ind fra restauranterne i blandt andet Odense og Slagelse.

Men det helt store overblik har den 22-årige Nyborg-pige Julie Bjerregaard, der er blevet hyret som mellemleder - også kaldet chefens højre hånd.

- Jeg havde aldrig troet, jeg ville få jobbet. Det er jo en slags management, og det har jeg ingen uddannelse i, fortæller hun.

Julie Bjerregaard har tidligere arbejdet hos både Rema 1000 og i Føtex i Nyborg med en ansvarshavende stilling begge steder. Hun har også været vikar på skoler og i børnehaver.

- Men jeg trængte til nye udfordringer, fortæller den 22-årige mellemleder.

Bag kasserne i den nye burgerkæde Carls Jr. i Nyborg, var der ved prøvearbejdsdagen tirsdag godt fyldt op med medarbejder. Erfarne medarbejdere var nemlig hevet ind fra restauranten i både Odense og Slagelse, for at hjælpe de nye med at betjene kasseapperaterne. Foto: Vibeke Volder
Bag kasserne i den nye burgerkæde Carls Jr. i Nyborg, var der ved prøvearbejdsdagen tirsdag godt fyldt op med medarbejder. Erfarne medarbejdere var nemlig hevet ind fra restauranten i både Odense og Slagelse, for at hjælpe de nye med at betjene kasseapperaterne. Foto: Vibeke Volder

Restaurant nummer 16

Den nye restaurant ligger ved Storebæltsvej ved motorvejen, og kommer til at ligge op af en række af andre fastfood-restauranter. Men kæden slår på blandt andet sine flammegrillede bøffer og personlige service.

- Vi skiller os ud på nogle forskellige punkter. Vi serverer blandt andet maden nede ved bordene til hver en gæst og vi laver ikke maden på forhånd, men ved bestillingen, fortæller chef i den nye restaurant Karina Damsgaard Kristensen.

Seks minutter gik der, fra undertegnede afsluttede sin bestilling til menuen stod på bordet. Så var der dog også smuttet en sovs i farten, men det får være.

15 restauranter har Carls Jr. p.t. rundt omkring i landet, og Nyborg bliver nummer 16. Der er hyret 45 medarbejdere både fast- og deltidsansatte samt en del ungarbejdere. Det har derfor været vigtigt med en test for det spritnye personale både tirsdag og onsdag.

- Stresstestene er god træning for os alle sammen, siger Karina Damsgaard Kristensen.

Halvanden time inden stresstesten af personalet i den nye Carls Jr. var der sket et strømsvigt. Først en halv time inden start, kom strømmen igen, som var en fejl ved elselskabet. Der var lidt opstartsproblemer med at få varmet burgerbollerne, men efter lidt tid, fik Mads varmet bollerne op. Foto: Vibeke Volder
Halvanden time inden stresstesten af personalet i den nye Carls Jr. var der sket et strømsvigt. Først en halv time inden start, kom strømmen igen, som var en fejl ved elselskabet. Der var lidt opstartsproblemer med at få varmet burgerbollerne, men efter lidt tid, fik Mads varmet bollerne op. Foto: Vibeke Volder

Får adrenalinkick

I køkkenet er madosen ved at have spredt sig godt i lokalet efter kun en halv times tid. Medarbejderne flyver stadig rundt, og det ene trængte ansigt skuler henover burgerne mod et andet.

- Det handler bare om at slå kold vand i blodet, siger mellemleder Julie Bjerregaard, mens hun går videre, stiller sig for enden af produktionsbordet og retter madlaverne.

Det er netop i travlhed og pressede situationer, Julie Bjerregaard trives.

- Jeg ser frem til det her job, hvor der kommer knald på. Man får et helt adrenalinkick af at være her, fortæller hun.

Hun er spændt på, hvad fremtiden i det nye job bringer, og på at skulle være den med det store overblik.

- Jeg kommer til at få meget erfaring, og vi kommer til at lære af vores fejl. For fejl bliver der nogen af, siger Julie Bjerregaard og fortsætter.

- Jeg er da lidt nervøs for at stå med ansvaret for så mange ansatte. Det bliver stressende, men det er også det, der gør det sjovt.

I Carls Jr. bliver bøfferne flammegrillet. Foto: Vibeke Volder
I Carls Jr. bliver bøfferne flammegrillet. Foto: Vibeke Volder
Der var travlt i køkkenet tirsdag eftermiddag, da Carls Jr. personalet havde prøve med at få alt til at klappe. Foto: Vibeke Volder
Der var travlt i køkkenet tirsdag eftermiddag, da Carls Jr. personalet havde prøve med at få alt til at klappe. Foto: Vibeke Volder
Sådan ser en af Carls. Jr.'s burgere blandt andet ud. Foto: Vibeke Volder
Sådan ser en af Carls. Jr.'s burgere blandt andet ud. Foto: Vibeke Volder
Mellemleder - chefens højre hånd - Julie Bjerregaard her i gang i køkkenet, hvor hun blandt andet guider medarbejderne. Hun er 22 år og er fra Nyborg. Foto: Vibeke Volder
Mellemleder - chefens højre hånd - Julie Bjerregaard her i gang i køkkenet, hvor hun blandt andet guider medarbejderne. Hun er 22 år og er fra Nyborg. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder

        Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder

        Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder
Carl's Jr. åbner ny burgerrestaurant i Nyborg. Her er det nye personale i gang med en stresstest, der skal gøre dem klar til åbningen. Foto: Vibeke Volder

Stresstest hos personalet i ny burgerkæde: - Man får et adrenalinkick af at være her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce