Håndbold, Fynsserien, Herrer, Østfyns HK – DSIO Odense 38-22 (18-11)

Tirsdag aften tog Østfyns HKs Fynsserieherrer imod DSIO Odense – til en enormt spændende kamp fyldt med tvivlsomme dommerkendelser og flot håndboldspil!

Gæsterne blev første hold på måltavlen da kampen var knap 2 minutter gammel. Der gik dog ikke mange sekunder før hjemmeholdet udlignede – og med endnu et hurtigt og præcist skud i modstandernes mål var de Østfynske herrer foran efter 3½ minut.

Men hjemmeholdet blev hurtigt udfordret på pladsen i front; I 8. minut blev gæsterne tilkendt deres første straffekast – men takket være David Berings top-redning i målet, forblev Østfyn i front – efter ti minutter med 7-3.

Men udfordringerne fortsatte. Trods protester over kendelsen fra såvel spillere som tilskuere blev Odenseanerne efter knap et kvarter tilkendt endnu et straffekast – det tredje i rækken. Bolden fløj direkte i netmaskerne, og en stor del af de tilstedeværende i hallen måtte frustreret se til, at den ene dommer gang på gang fløjtede i gæsternes favør.

Men på trods af modvind fra dommeren, sørgede spillernes vellykkede afslutninger i den ene ende af banen og David Berings klassepræstation i den anden ende for en fuldt fortjent sejr til de Østfynske herrer på hele 38-22.

På søndag spiller holdet ude mod Stige, men d. 20. marts kl. 13.00 er de tilbage i Ørbæk Midtpunkt, hvor de tager imod Svendborg Håndboldklub.