Nyborg: Det var lidt et sats. Men selv om Danmark Dejligst-arrangementet allerede begyndte fredag klokken 12, var der en del mennesker fra starten, fortæller formanden for Nyborg G&IF Fodbold, Claus Johanson. Sammen med den lokale håndboldklub og Muzirkus stiller fodboldklubben med cirka 80 frivillige, der blandt andet står for salg af mad på pladsen.

- Der er allerede mødt mange børnefamilier og bedsteforældre frem, og der kommer med garanti endnu flere i takt med, at folk får fri fra arbejde, sagde han først på eftermiddagen.

På det tidspunkt hyggede mange af børnene sig med legeredskaber, mens andre - børn, unge og voksne - nød stemning på en af de mange træstubbe eller havemøbler, der er stillet frem på den grønne plads på Provst Hjortsvej. Herfra kunne de blandt andet opleve ni personer fra Nyborgværkstedet, der kalder sig "Fuld af Strøm", give koncert.

Klokken 16.30 spiller ingen ringere end Zididada og klokken 19.30 er turen kommet til Rasmus Nøhr. Sidstnævnte er samtidig en af arrangørene bag Danmark Dejligst. Og det bedste af det hele - det er gratis.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.