Stor volleyinteresse for Nyborg City Beach

Mandag formiddag var Torvet i Nyborg allerede fyldt med sand. Foto: Mathias Julius Falkengaard

Stor volleyinteresse for Nyborg City Beach

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beachvolley-turneringen i Nyborg er den første af sin slags i Danmark. Men ikke den sidste, hvis det står til Dansk Volleyball Forbund.

Nyborg: Folk der ikke havde hørt, at der tirsdag skal spilles beachvolley på Torvet, må have været noget overraskede, hvis de mandag formiddag slog et smut forbi. På kort tid blev pladsen foran rådhuset nemlig overøst med sand.

Men det er ikke sikkert, at bystrande vil være et særsyn i fremtiden. For nok er det første gang i Danmark, at der de kommende dage skal spilles beachvolley på flere baner midt i en by, men det har andre kommuner nu også fået øjnene op for. Det fortæller turistchef hos Bureauet Nyborg, Sanne Andresen:

- Det er allerede ret normalt i andre byer rundt om i Europa at arrangere beachvolley. Og der er faktisk allerede kommet noget ud af, at vi gør det her. Dansk Volleyball Forbund har set, hvad vi har haft gang i, og har nu udviklet et udkast til et koncept omkring en "City Beach Tour" i 2018, siger hun.

Forbundet har sendt invitationer ud til andre kommuner, og nu bliver Nyborg Kommune vært for et møde, hvor de skal fortælle om deres volleyturnering og hele City Beach-ugen.

Program for Nyborg City Beach:
Tirsdag: Folkeskoleturnering om dagen. Fra 16.30-20.30 kan alle komme og prøve at spille volley.Onsdag: Folkeskoleturnering om dagen. Fra 16.30-20.30 kan alle komme og prøve at spille volley.

Torsdag: Gymnasieturnering 17.00-21.00.

Fredag: City Beach Dysten (firmaturnering) 15.00-21.00.

Lørdag: Eliteturnering 9.00-19.00. Voksenkonkurrence 18.50. Afterparty 20.30-01.00.

Søndag: Eliteturnering 9-00-17.00. Præmieoverrækkelse 16.30.

 

Ikke lettere på stranden

Nyborg Kommune har arrangeret turneringen i samarbejde med Sport Event Fyn. Bureauet Nyborg står sammen med Odense Beachvolleyklub og lokalklubben Fighterne for det praktiske. Og hvis nogen undrer sig over, at man ikke bare spiller beachvolley på stranden, så har turistchefen en forklaring på det.

- Skulle det holdes der, jamen så skulle vi stadigvæk have lagt lige så meget sand ovenpå. Det kræver, at sandet er blødt, og det er det ikke ude på Nyborg Strand lige nu, siger Sanne Andresen.

Arrangørerne håber på, at der kan komme en byfest ud af begivenheden. Nyborg City Beach afholdes fra tirsdag til søndag. Vil man se elitespillerne smashe, er det i weekenden det sker.

Stor volleyinteresse for Nyborg City Beach

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce