Nyborg: Cirka 270 personer har på forhånd tilmeldt sig torsdagens dialogmøde om demens, som Nyborg Kommune arrangerer i samarbejde med Alzheimerforeningen. Blandt dem er politikere, pårørende, frivillige og medarbejdere på området, men også repræsentanter for blandt andet Ældresagen og Hjerteforeningen samt lokale virksomheder som Taxa Fyn, Hotel Nyborg Strand og Nyborg Rejser.

Fælles for dem er, at en interesse for, hvordan Nyborg Kommune også i fremtiden kan være en demensvenlig kommune. Og måske også, hvordan de selv kan være med til at gøre en forskel, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Alle de ideer, der kommer frem på dialogmødet, bliver samlet i et katalog, som indgår i arbejdet med en ny demensstrategi.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.