Stor Røde Kors-butik bliver større


Stor Røde Kors-butik bliver større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULLERSLEV: Landets største Røde Kors-butik ligger i Ullerslev. Og nu bliver butikken endnu større.

Til foråret vil man nemlig inddrage yderligere 200 kvadratmeter, og dermed befæster butikken sin position som landets største - målt på kvadratmeter.

Røde Kors skal ikke bygge for at få den ekstra plads. Det er en nabobutik, der er sagt op og flytter omkring 1. marts, oplyser Erik Feldhaus, der er formand for Røde Kors i Ullerslev og samtidig ejer af den ejendom, hvor butikken har til huse.

De ekstra kvadratmeter skal bruges bruges til at udvide Røde Kors-butikkens møbelafdeling.

Men butikken i Ullerslev er ikke bare stor. Den sælger også rigtigt godt. I 2004 gik der varer over disken for 634.000 kroner og overskuddet blev så stort som 427.000 kroner.

En del af disse penge havner i landsafdelingen, men de aktive i Ullerslev har dog selv haft råderet over et beløb på 375.000 kroner.

De er blevet fordelt til en lang række hjælpeprojekter overalt i verden. 50.000 er gået til ofrene for bølgekatastrofen i Asien, men Røde Kors i Ullerslev lægger vægt på, at man ikke glemmer andre nødlidende rundt om i verden. Derfor sendes der penge fra Ullerslev til Bam i Iran, Darfur i Afrika, og til projekter i Pakistan, Nepal, Palæstina, Togo og Hvide-rusland.

Succesen i Ullerslev er skabt af 26 damer, der deles om vagterne i butikken, mens en gruppe mænd står for arbejdet med at køre rundt og samle tingene ind fra et stort område på Fyn.

Sortimentet i Røde Kors- butikken i Ullerslev er ud over møbler: tøj og "ting og sager".

Stor Røde Kors-butik bliver større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce