NYBORG: Mens de indtil videre få gæster fylder ganske lidt i målområdet, så er stemningen blandt arrangørerne anderledes spændt godt en time før de første løbere kommer ind på opløbsstrækningen.

Løbsarrangør Jesper Trampedach ærgrer sig over, at han ikke har fået en øresnegl til sin mobiltelefon, som konstant er i brug. Men indtil videre kører alt efter planen.

I det store spisetelt har koncertudvalgsformand John Sørensen og håndboldformand Carsten Madsen, begge NGIF, travlt med at få VIP-bordet på plads.

- Her har borgmesteren og de to ministre mulighed for at spise, siger John Sørensen, mens han placerer tallerknerne. I resten af de 120 meter lange telt er tallerknerne på plads til de 1800 spisende gæster, som kommer om nogle få timer.

- Det er da sjovere end sidste gang (2005 hvor Nyborg var startby, red.). Dengang havde vi gjort klar til fest og stillet borde op til 1000 mennesker, men vi solgte måske tre fadøl, siger John Sørensen, som ser frem til en større fest i aften.

Ude på pladsen spiller Carlsminde Jazz Tapperi for de indtil videre få gæstern, kun afbrudt af meldinger fra løbsarrangørerne om, hvor langt løberne er nået ude på broen. Om en time ventes den første i mål.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Millionoverskud på broløbet

Millionoverskud på broløbet

1400 tilmeldte blev væk fra løbet på broen

1400 tilmeldte blev væk fra løbet på broen

Topkarakter til broløb

Topkarakter til broløb