Thomas Lund Hansens lejligheder i Langelinie-byggeriet på Vesterhavnen venter på ny ejer. 33 lejligheder er til salg.

Nyborg: 33 lejligheder. 4310 kvadratmeter. 84.300.000 kroners-kontrakt.

Der jongleres med store tal, når de tunge drenge handler ejendomme.

Som tidligere nævnt har den odenseanske ejendoms-investor og projektmager Thomas Lund Hansen sat sine lejligheder på Vesterhavnen til salg, og på erhvervs-ejendomsmægleren Colliers hjemmeside er der sat tal på det store udbud.

Lejlighederne ligger i tre blokke på Vesterhavnen 13, 15 og 19, og de er lejet ud. Køberen lokkes med udsigten til et afkast 1. år på 4,14 procent.

Thomas Lund Hansen var initiativtager, da Langelinie-projektet blev præsenteret tilbage i 2003. Det blev et af prestige-projekterne på den tidligere kommunale industrihavn, blandt andet fordi blokkene er bygget ud over kajkanten og delvis står på piller ude i vandet.

- Jeg synes, det har været en enorm fin succes. Vi har aldrig ledige lejligheder, og efterhånden er nyborgenserne også begyndt at leje sig ind. Det kneb det ellers i starten med, sagde Thomas Lund Hansen sidste år til Stiftstidende.

Fra starten var det meningen at sælge lejlighederne i de fire Langelinie-ejendomme, men finanskrisen kom på tværs og Thomas Lund Hansen kom til at sidde tilbage med mange lejligheder, som blev lejet ud. Nogle af dem er dog blevet solgt i årenes løb, så der er altså 33 såkaldte restlejligheder tilbage, som nu er til salg samlet.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.