Stemmesluger bliver ny formand for Seniorrådet

Bent Guul er udpeget som ny formand for Seniorrådet i Nyborg Kommune. Arkivfoto: Kim Rune

Stemmesluger bliver ny formand for Seniorrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først afviste han høfligt men så ombestemte han sig. Bent Guul er ny mand i spidsen for seniorernes eget talerør.

Nyborg: Bent Guul blev den største stemmesluger ved Seniorrådsvalget den 21. november. Et enigt Seniorråd har da også peget på netop Bent Guul som ny formand for rådet, mens Ebbe Hajslund, der fik næst flest stemmer, meget passende bliver næstformand.

Da valgets resultat blev offentliggjort, var Bent Guul ellers meget hurtig til at slå fast, at man måtte se sig om efter en anden formand. Han begrundede det med, at han i forvejen var travlt optaget som medlem af Ældresagens landsbestyrelse. En post, han ikke længere bestrider. Det nævnte han også selv som årsagen til, at han midt i december valgte at skifte signaler.

Nu overvejede han alligevel at stille sig til rådighed. Samtidig bakkende han op om den kritik, det afgående råd har rettet mod kommunens afvikling af valget.

Blandt andet var der utilfredshed med, at kandidaterne ikke var blevet gengivet med billede i de officielle anonncer. At der heller ikke på valgstederne var opslag med yderligere information. Og at man havde glemt at tage højde for, at der enkelte steder var opstillet to valgborde, mens der kun stod "bord 1" i de breve, der var sendt ud .

De øvrige medlemmer af det nyvalgte råd er Lisbeth Langæble, Verner Dahlgaard, Ingrid Hansen, Svend Erik Stougaard, Irene Møller Hansen, Ove Johansen, Kirsten Press, Peter Enevold og Bent Vagn Laursen.

Seniorrådet rådgiver kommunen i ældrepolitiske spørgsmål og varetager interesserne for de ældre borgere i kommunen. Derudover skal rådet høres om alle forslag og politiske spørgsmål, der vedrører de ældre i kommunen.

Stemmesluger bliver ny formand for Seniorrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce