Onsdag aften optrådte Nyborgs musicaltalenter med forestillingen "Legally Blonde" foran et begejstret publikum

Nyborg: - Det er noget af det mest professionelle ungdomsteater, der har været i Nyborg nogensinde.

Ungdomsskolens leder, Kurt Struve, gjorde sit til at skrue forventningerne i vejret, da han onsdag aften kunne byde publikum velkommen til premieren på musicaltalentskolens opførelse af musicallen "Legally Blonde" i Borgerforeningens Hus.

Men det stod hurtigt klart, at der var dækning for de flotte ord, og de cirka 160 gæstede kvitterede da også med stående klapsalver efter forestillingen.

De medvirkende tæller 10 af skolens egne elever samt 16 medvirkende, som er hentet ind udefra.

Blandt dem er den nyudnævnte leder af Borgerforeningens Hus, Tue Fabricius, i rollen som den onde juraprofessor Callahan, mens Johanne Milland spiller "Elle".

Forestillingen varer cirka to timer og 30 minutter og kan opleves frem til og med lørdag i denne uge samt onsdag og torsdag i næst uge.

I Fyens Stiftstidende fredag kan du læse en større reportage fra premieren, hvor vi var med bag kulisserne.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.