Sport- og eventvirksomhed finder central placering i Nyborg

Morten Toft er administrerende direktør i virksomheden Ultimate, der netop er rykket fra Svendborg til Nyborg. Foto: Sofie Ejlskov

Sport- og eventvirksomhed finder central placering i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg-virksomheden Ultimate Sport Service har rykket teltpælene op og er flyttet til Nyborg.

Når motionsløberes tider registreres ved målstregen og senere bliver vist i en tilknyttet app, er det ganske sandsynligt, at det er virksomheden Ultimate Sport Service, der står bag teknologien.

Den oprindelige Svendborg-forretnings kundeliste tæller blandt andre Eventyrløbet i Odense og Broløbet Storebælt, og det er netop en af årsagerne til, at den i oktober er rykket fra Sydfyn og til en ny adresse på Langelandsvej i Nyborg.

- Vi har ligget i Svendborg siden 1996, og vi ville gerne have en mere central placering af hensyn til både vores kunder og vores personale, siger Morten Toft, der har overtaget virksomheden fra sin far, medstifter Lars Toft, mellem 2007 og 2010.

Selvom de ni faste medarbejdere i Ultimate Sport Service bor på Fyn, har virksomheden et lønkartotek på 120 personer, hvoraf mange er freelancere fra hele landet, der hjælper til ved de events, der leveres til i løbet af året.

- Det er primært om sommeren, for vi har mest i august og september. Vores typiske kunder er mellemstore motionsløb, fortæller Morten Toft.

Også københavnske kunder

Virksomheden dækker således omkring 40 begivenheder om året i Danmark, Norge og Finland, hvor der ligeledes er to medarbejdere placeret.

Udover Eventyrløbet og Broløbet er arrangementer som Half Marathon og Ironman i København i blandt.

- Vi laver simpelthen teknologien til det - alt fra tilmelding til betaling, registrering og levering af resultater i appen og på sms eller e-mail. Hele det tekniske flow kører gennem den platform, vi leverer, siger Morten Toft.

Han regner dog med, at virksomhedens eneste danske kontor vil forblive i Nyborg.

- Det er nok et marked, som vil fortsætte på samme niveau et stykke ud i fremtiden, siger han.

Sport- og eventvirksomhed finder central placering i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce