Spinning: Cykelmotionister er vilde med Ørbike

Lys og lyd og underholdning fra scenen sørger for, at deltagerne ved det årlige motionsarrangement Ørbike holdes i ånde fra morgen til aften. Arkivfoto: Jens Wognsen

Spinning: Cykelmotionister er vilde med Ørbike

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spinningarrangementet Ørbike i Ørbæk Midtpunkt holdes til november for femte gang. Interessen fra cykelmotionisterne for at være med er overvældende.

Ørbæk: På kun fire år er spinning-dagen Ørbike i Ørbæk Midtpunkt blevet en så etableret begivenhed, at cykelmotionister i hundredvis sidder klar ved tasterne, straks billetterene sættes til salg.

Til Ørbike 10. november i år blev salget givet frit i lørdags klokken 12.

- I de følgende minutter gik det virkelig stærkt. Det er jo sådan, at deltagerne gerne vil have de bedste pladser på de forreste rækker, og er man flere sammen, så også at få cykler ved siden af hinanden. Det kneb for flere lige dér i starten af salget. Og inden for den næste times tid havde vi solgt op mod 80 procent af billetterne, siger Jesper A. Sørensen, der er medarrangør af Ørbike.

Ørbike byder på 278 spinningcykler, som fra klokken 8 til 18 på dagen kan bemandes af cykelmotionister, de fleste skiftes til at tage time-tørnen, for de færreste spinner samtlige 12 timer.

- Vi kan se, at flere og flere virksomheder benytter Ørbike til et motionsarrangement for de ansatte. Og vi ser også, at Ørbike er interessant for deltagere, der kommer fra Sjælland. Lige nu er 45 procent af de solgte billetter købt af folk fra Sjælland, siger Jesper A. Sørensen.

Han er overbevist om, at de resterende billetter nok skal blive solgt inden 10. november.

Nu er Ørbike altså ikke alene 12 timers indendørs cykeltur på stedet i Ørbæk Midtpunkt. Jesper A. Sørensen varsler som tidligere år en masse underholdende indslag fra scenen ud over de instruktører, der leder spinningen på hver deres facon. Hvori underholdningen kommer til at bestå, afslører Jesper A. Sørensen ikke på nuværende tidspunkt, men lover blandt andet overraskende indslag.

Spinning: Cykelmotionister er vilde med Ørbike

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce