Spejderne inviterer børnefamilierne ud

Spejderne i Ullerslev er ude i al slags vejr. På arkivbilledet her er det februar og bidende koldt, men det skræmmer ikke de små. Den 5. august er temperaturerne nok noget højere, og mon ikke det får nogle familier til at dukke op til familiedag. Foto: Kim Rune

Spejderne inviterer børnefamilierne ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det at gå til spejder er i fremgang hos både børn og unge, og hos Ullerlev-spejderne vil man gerne have endnu flere med. Derfor inviterer Ullerslev spejdergruppe søndag den 5. august til en dag med aktiviteter i naturen for hele familien.

Ullerslev: At klatre i træer, bygge forhindringsbaner og lave mad over bål er igen populært blandt børn og unge, og spejdergrupperne rundt omkring i landet vokser.

Hos de lokale spejdere i Ullerslev hilser man udviklingen velkommen, og søndag den 5. august inviterer de derfor familier med børn i 3-6 års alderen med til en dag i naturen.

På dagen vil man blandt andet kunne opleve sanselege, mad over bål med ingredienser fra naturen og selvfølgelig masser af hyggeligt samvær. Aktiviteterne foregår fra klokken 10-12 ved spejderhytten i Kaliffenlund for enden af børnehaven Myretyrens grund.

Dagen er en del af Det Danske Spejderkorps' landsdækkende "Familie-spejderdag", hvor spejdergrupper over hele landet inviterer børnefamilier ud for at snuse til det aktive udeliv. For spejderne i Ullerslev er dagen samtidig et led i en større ambition om at nå en medlemsfremgang på 30 spejdere inden 2022, fortæller gruppeleder Henrik Koch-Poulsen.

"Familiespejd"

- Vi vil rigtig gerne give endnu flere børn og unge muligheden for at opleve det fantastiske fællesskab, man oplever som spejder, når man bliver udfordret til selv at skabe og gennemføre spændende aktiviteter i naturen. Det hele er bygget op, så hver enkelt spejder oplever, at der er brug for netop hans eller hendes kompetencer, forklarer han.

Et af fokusområderne for spejderne i Ullerslev er aktiviteter for børnefamilier kaldet "familiespejd", hvor forældrene går sammen med deres børn mellem 3 og 6 år og laver mad over bål, bliver klogere på insekterne i skovbunden eller udforsker den lokale natur.

Det og meget mere kan man opleve den 5. august til aktivitetsdagen, der samtidig bliver startskuddet til efterårssæsonen, som strækker sig over syv søndage frem til cirka første niovember.

Spejderne inviterer børnefamilierne ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce