Specialklasser til Frørup Skole


Specialklasser til Frørup Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØRBÆK: Økonomisk udvalg i Ørbæk Kommune ønsker, at de tre specialklasser skal flyttes ud på Frørup Centralskole. Samtidig bevilliger økonomisk udvalg 1.500.000 kroner mere til tilbygningen af Ørbæk Skole.

- Nu stopper festen altså. Vi kan ikke både give mange flere penge til Ørbæk Skole og så samtidig bevillige ekstra penge til specialklasserne samme sted, når lokalerne står tomme ude på Frørup Centralskole, mener formand for økonomiudvalget borgmester Jens Jørgen Pedersen (V).

Alle på nær viceborgmester og formand for socialudvalget Peder Hansen (S) stemte for. Dermed går økonomiudvalgets beslutning mod kulturudvalgets.

Stor uenighed

Spørgsmålet om specialklasserne har der været stor uenighed om blandt politikerne i Ørbæk Kommune.

Formand for kulturudvalget, Karen Jacobsen (V), er for at samle specialklasserne og flytte dem ud på en af de andre skoler, men hun blev for nylig stemt ned af kulturudvalgets øvrige medlemmer. Det store flertal ønsker specialklasserne placeret i Ørbæk, fordi skolen ligger centralt i kommunen. Samtidig får eleverne også mulighed for at gennemføre deres skolegang ved én skole. Ørbæk Skole bliver fra sommeren 2002 den eneste skole med overbygning. Men det ville kræve en ekstra bevilling til tre nye lokaler.

Ørbæk Skole får 1.500.000 kroner mere i 2002, så den samlede anlægsinvestering bliver på 22.500.000 kroner. Det betyder, at gymnastiksalen på Ørbæk Skole, som det tidligere var planlagt skulle sløjfes, nu bliver bibeholdt.

- Vi har mange grupper, der vil have fordel af at bruge gymnastiksalen i stedet for at skulle gå over i hallen. Det gælder både unge og gamle, mener Jens Jørgen Pedersen.

Kommunalbestyrelsen skal nu tage stilling til specialklassernes placering og anlægsomkostningerne på Ørbæk Skole.

Specialklasser til Frørup Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce