Spænding til sidste minut

Der var spænding til sidste minut, da Langeskov IF søndag eftermiddag besøgte Ullerslev Stadion
Foto: Pia Brandt Godvin

Spænding til sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, Herreserie 2, Pulje 2, SUB Ullerslev - Langeskov IF 2-2 (0-1)

Søndag eftermiddag havde SUB Ullerslev besøg af Langeskov IF - og sjældent har undertegnede oplevet det første kvarter af en kamp flyve af sted som denne dag! Det startede som et ganske spændende opgør, hvor hjemmeholdet allerede efter 50 sekunder spillede sig til den første af mange målfarlige afslutninger. Det lovede godt! I hvert fald indtil gæsterne fra Langeskov i fjerde minut blev tilkendt straffespark - og scorede!

0-1 stod der, men Ullerslevs spillere kæmpede fortrøstningsfuldt videre, og blot et minut efter scoringen var udligningen nær.

Efter et kvarters tempofyldt spænding, fulgte en periode med mere rodet spil og en anelse frustration holdene imellem, hvilket bl.a. gav sig til kende ved et par bolde, der blev sparket ud med vilje og enkelte højrøstede ordvekslinger på grønsværen.

Hen mod slutningen af første halvleg komme begge hold dog pænt tilbage i kampen - specielt hjemmeholdet viste gode takter og var flere gange i nærheden af noget, der kunne blive til udligning, men problemer med at trænge igennem det stærke forsvar, udeholdet havde medbragt, forhindrede den ellers lidt ventede scoring.

Spændingen havde indfundet sig på ny - og anden halvleg skulle vise sig at blive lidt af en gyser; Den startede i samme høje tempo som den første var blevet afviklet, og begge hold var tydeligvis fortsat tunet ind på at løbe med sejren. Der blev kæmpet hårdt for sagen i begge lejre - Langeskovs spillere dog umiddelbart noget mere hårdhændede i deres vej frem på banen.

Midtvejs i halvlegen gik kampen lidt i stå, og det kneb gevaldigt for Sub Ullerslev at få afslutningerne på plads. Efter 76 minutter scorede gæsterne igen, og det syntes nærmest umuligt for hjemmeholdet af følge med - men så skete det alligevel; De røde spillere drønede direkte ned på Langeskovs banehalvdel og Martin Max sørgede for at spændingen blev fastholdt, da han i 77. minut sendte bolden i nettet. Dermed stod der pludselig 1-2 - og træthedstegnene hos Ullerslevs spillere forsvandt øjeblikkeligt. Troen på evt. uafgjort indfandt sig - og stor var glæden, da Martin Max endnu engang - i 86. minut - ramte nettet og lystavlen på Ullerslev Stadion viste 2-2. Der var håb om endnu en scoring - et hattrick havde selvfølgelig været velkomment - men lige-ved-og-næsten var ikke nok til at sikre det ellers stabile hjemmehold sejren. Dog er uafgjort absolut godkendt. Det var flot kommet tilbage af Sub Ullerslevs spillere, der endnu engang viste deres store format frem.

- ”Det var en god kamp!”, konstaterede klubbens formand, Erik Rosengaard, efterfølgende.

Sub Ullerslev havde flere store målchancer, men havde problemer med at få afslutningerne på plads
Sub Ullerslev havde flere store målchancer, men havde problemer med at få afslutningerne på plads
Foto: Pia Brandt Godvin

Spænding til sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce