Østfyn: Natten til fredag blev en 33-årig mand fra Ullerslev overfaldet af tre mænd på Dronningensvej i Nyborg. Manden ligger lige nu i kunstig koma, men han vil lige så stille blive vækket i løbet af formiddagen. Det fortæller Merete Damsgaard Jensen, der er søster til voldsofret.

Hun blev vækket midt om natten ved at hendes mor ringede hende op på vej til sygehuset. Fredag formiddag har hun stadig svært ved at begribe, hvad det er, der er sket.

- Det mangler ord. En-til-en slåskampe kan man forholde sig til. Men at tre mænd skal banke en mand sønder og sammen, det kan jeg ikke begribe. Det er skrækkeligt, siger Merete Damsgaard Jensen.

Hun har ikke selv noget bud på, hvad der kan være gået forud.

- Man kan blot håbe på, at han selv kan huske og fortælle om, hvad der er sket, bemærker hun.

Hun har selv to store børn på 17 og 20 år, der begge går i byen på No. 5 i Nyborg. En af datterens kammerater var til stede, umiddelbart efter overfaldet og har været med til at tilkalde hjælp.

- Som jeg forstår det skal de tre mænd have efterladt ham bevidstløs. Jeg forstå ikke, hvordan nogen kan få sig selv til at gøre sådan noget, siger hun.

- Er du stadig tryg ved at sende dine børn ud i nattelivet?

- Jeg kan ikke forhindre dem i at tage sted, men det har i hvert fald givet anledning til en snak om, at man skal passe på sig selv. Heldigvis er de for det meste sammen med venner, og de er gode til at se efter hinanden, fortæller hun.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
Overfald i Nyborg: Diskoteksejer jagtede gerningsmænd

Overfald i Nyborg: Diskoteksejer jagtede gerningsmænd

10
Formand for Nyborg Handel: Politisager skader byens omdømme

Formand for Nyborg Handel: Politisager skader byens omdømme

Offer for overfald er tilbage i koma

Offer for overfald er tilbage i koma