Søren Huss knækker også cancer

Søren Huss har lovet også at komme forbi til Knæk Cancer koncerten i KinoVino. Arkivfoto.

Søren Huss knækker også cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye store navne stiller op til Knæk Cancer-koncerten i Nyborg.

Nyborg: Opbakningen til Nyborgs Knæk Cancer kampagne er stor både blandt private og virksomheder. Det siger de lokale arrangører.

De første 60 billetter til arrangementet den 27. oktober blev solgt på få dage, og nu melder arrangørerne om nye navne til koncerten i KinoVino. Det er jo aftenen, der byder på spisning i Pigernes Magasin og bagefter koncert i KinoVino.

- Vi er meget glade for at Søren Huss har givet tilsagn om at deltage i koncerten. Det er helt oplagt, han er nyborgenser og en fremragende musiker, så det er vi stolte af, siger restauratør Claus Roed, en af initiativtagerne til Nyborg Knækker Cancer.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Al Ponte, Roeds Bistro, Pigernes Magasin og KinoVIno. Den landsdækkende Knæk Cancer kampagne kulminerer den 27. oktober med et stort indsamlingsshow på TV2, og selvsamme aften altså også et indsamlingsshow i Nyborg.

Aftenen begynder klokken 18 med middag i Pigernes Magasin, der i aftenens anledning er tømt for tøj og omdannet til restaurant. Kl 22 er der koncert i KinoVIno med lokale talenter, Sko & Torp og Søren Huus.

I løbet af aftenen er der auktion, hvor blandt andet Hotel Sinatur Storebælt har doneret et weekendophold som gæsterne altså kan købe via auktionsmetoden.

Billetterne til middag og koncert koster 1000 kroner, som udelukkende går til Knæk Cancer, da alle arbejder gratis og både mad og vin er sponseret.

Billetter udelukkende til koncerten koster 300 kroner, også her går det fulde beløb til Knæk Cancer.

Arrangørerne opfordrer til at købe billetter med det samme, da det vil give bedst mulighed for at samle et overblik over det indsamlede beløb.

Billetter købes ved at sende en sms med antal billetter til 40921132

Søren Huss knækker også cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce