Nyborg: Det er ikke længe siden, det nye byråd i Nyborg Kommune fordelte posterne imellem sig. Altså satte navne på, hvem der skal sidde i de forskellige udvalg, råd og nævn. Men allerede på det første ordinære byrådsmøde i den nye valgperiode var der lagt op til ændringer.

Det gælder blandt andet hos Socialdemokraterne, hvor Vibeke Ejlertsen bliver en del af Social- og Familieudvalget i stedet for Rameesh T. Sambanther. Han overtager til gengæld hendes post i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget.

Tilsvarende har Venstre meddelt, at Per Kurt Olsen (K) indtræder i hjemmeværnets distriktsudvalg i stedet for partifællen Michael Geertsen. Ændringerne blev godkendt på byrådsmødet tirsdag aften uden yderligere kommentarer.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.