Smadrede løs med bil og truck på volden

Sådan ser en kommunal bænk ud, efter hærværksfolk har haft den under behandling. Billedet er taget ved Glacisstien (ved Den Grønne) søndag, altså dagen efter nogen kørte rundt i en bil og en teleskoplæsser på voldområdet. Foto: Peter Engel.

Smadrede løs med bil og truck på volden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natten efter sankthans har nogen moret sig med at køre rundt på Nyborg Vold med en bil og en teleskoplæsser. Kommunen har ryddet op, men ikke opgjort værdien af de ødelagte ting.

Nyborg: Nogen har tilsyneladende haft en lidt for sjov sankthansaften i Nyborg.

I hvert fald har ukendte gerningsmænd kørt rundt på voldområdet ved slottet med både en firhjulstrækker og en teleskoplæsser.

Resultatet er en smadret bænk, to bord/bænkesæt, en skraldespand, et lavt hegn og desuden er flere træer skadet.

- Bænkene og bordene er tilsyneladende smidt rundt med teleskoplæsseren, siger driftsleder Bettina Fisker fra kommunens Vej- og Parkafdeling.

Hun sørgede for, at der blev ryddet op på volden tidligt mandag morgen, men værdien af de skadede ting er endnu ikke gjort op.

Politiet oplyser, at firhjulstrækkeren blev efterladt på volden. Det var en lejet vogn, og man bad søndag udlejningsselskabet om at få den fjernet. Det krævede lidt behændighed, for bilen var kørt ned af en af voldens stejle sider nær slottet, og den sad uhjælpeligt fast, da forenden af bilen nåede ned til en sti og stoppede bilen, der derefter hverken kunne komme op eller ned for egen kraft.

Politiet fik anmeldelsen om hærværket efter midnat natten til søndag, og man ved ikke, hvem gerningsmændene er.

En teleskoplæsser er en stor truck, der blandt andet bruges på byggepladser til at løfte byggematerialer højt op.

Smadrede løs med bil og truck på volden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce