Slogan klar til byrådsdebat


Slogan klar til byrådsdebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget har sagt god for Nyborg Kommunes slogan, der ellers har mødt kritik

Trods kritik fra flere sider tyder alt på, at "Nyborg - Midtpunkt for gode oplevelser" bliver Nyborg Kommunes nye slogan.

I hvert fald har Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget godkendt forslaget, ganske som Ad Hoc-udvalget vedrørende Erhverv, Handel og Turisme.

- Vi gik ind for sloganet. Og vi kunne næsten ikke andet. Der sidder tre politikere i udvalget, som også er med i Ad Hoc-udvalget. Vi havde ikke i sinde at lave om på det slogan, siger Ulrik Nielsen (K), der er formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget.

- Vi havde naturligvis en dialog om slogannet, ligesom der har været i avisen. Men det er altså ikke bare ord, vi har trukket ned fra himlen, men arbejdet med i halvandet år.

- Vi går ind for det slogan, og det er bredt og dybt. Og man kan sige, at et slogan ikke er noget værd, før det bliver fyldt ud, og det er der rigelig mulighed for med dette, så vi går ind for det, siger Ulrik Nielsen på vegne af Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget.

Inden "Nyborg - Midtpunkt for gode oplevelser" officielt bliver slogan for hele Nyborg Kommune og bliver taget i brug for at gøre opmærksom på Nyborg Kommune både indadtil og udadtil, skal byrådet tage stilling til slogannet.

Det sker på næste byrådsmøde senere på måneden.

Slogan klar til byrådsdebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce