Nyborg: En stak skrabelodder gav bestemt ikke gevinst for den formodede røver, som søndag aften røvede Q8-tankstationen på Vestergade i Nyborg.

En politipatrulje stoppede torsdag formiddag den 28-årige mand i det sydlige Slagelse, da han passede til signalementet på røveren, der søndag var på røveri-turne, som startede i Nyborg, hvor efter han fortsatte på Sjælland. Her gik det ud over en 7 Eleven, hvor han dog måtte opgive røveriet, og en Statoil-tank i Korsør. Han sluttede turen i Skælskør, hvor en Shell-tank og en OK-station blev røvet.

Det viste sig, at manden, da han blev stoppet af politiet, havde flere skrabelodder på sig, som han havde stjålet ved et af røverierne.

En gammel kending

Ifølge vicepolitikommissær Jørgen Christensen fra politiet i Slagelse, så passede både tøj og signalement til de videoovervågningsbilleder, som var blevet taget af gerningsmanden under røverierne.

- Manden er sigtet for seks forhold. Han har ikke taget endelig stilling til alle sigtelserne endnu, men han afviser ikke, at han kan være gerningsmanden, forklarer Jørgen Christensen fra politiet i Slagelse, som torsdag ved 13-tiden havde manden i grundlovsforhør.

Dog har han endnu ikke indrømmet, at han står bag røveriet mod Q8 i Nyborg, men politiet er ikke i tvivl om, at der er tale om den samme gerningsmand.

Den 28-årige anholdte er bosiddende i Skælskør, og politiet betegner ham som "en gammel kending".

Før grundslovsforhøret regnede politiet med, at manden ville blive varetægtsfængslet.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Q8-røver fortsatte på Sjælland

Q8-røver fortsatte på Sjælland

Tankpasser var fattet under røveri

Tankpasser var fattet under røveri

Røveri mod Q8