Skolevej bliver mere sikker


Skolevej bliver mere sikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørbæk: Hver eneste dag færdes børn i krydset Hulvej og Hovedgaden i Ørbæk på vej til og fra skole. En del af byens beboelseskvarterer ligger nemlig vest for Hovedgaden, mens den lokale folkeskole, 4kløverskolen, ligger på østsiden.

Det er dog ikke helt ufarligt at stille sig ud på en af de smalle heller midt på Hovedgaden med bilerne susene om ørene på en. Derfor er Vejdirektoratet i fuld gang med et projekt, der skal gøre hellerene cirka en halv meter bredere og på den måde gøre det mere sikkert at krydse vejen.

Ifølge Dorthe Hvid, projektleder i Vejdirektoratet, omfatter projektet hellerne på begge sider af Hulvej. For at give lidt ekstra plads midt på vejen, er man nødt til at ændre lidt på cykelstien og fortovets forløb, men kun i den ene side af Hovedgaden.

Arbejdet udføres af entreprenørvirksomheden Mogens Pedersen A/S, der har vundet entreprisen til 462.000 kroner. Dorthe Hvid forventer, at man er færdig i efterårsferien. Til den tid vil der være lagt ny asfalt med røde sten for at gøre bilister ekstra opmærksomme på de krydsende skolebørn.

Undervejs i projektet vil det være nødvendigt at opstille lysregulering på Hovedgaden, og derfor kan forekomme kødannelse i myldretiden, oplyser hun.

Skolevej bliver mere sikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce