Skal der ikke snart være revy i Ørbæk? Jo, det skal der da!

Ejner og Åge, Ørbæk-revyens kendte og elskede entreprenør-makkerpar - spillet af Poul Bæk og Torben Jørgensen - er naturligvis med, når der 17. marts igen er lokal sjov og satire i Ørbæk Midtpunkt. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Skal der ikke snart være revy i Ørbæk? Jo, det skal der da!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De lokale revyfolk i Ørbæk varsler sjov og satire, når der den 17. marts bliver budt til bords, til revy og siden op til dans i Ørbæk Midtpunkt.

Ørbæk: Skal der ikke snart være revy i Ørbæk? Jo, det skal der da! For det foretagsomme entreprenør-makkerpar Ejner og Åge er klar til at gøre grin med Ørbæk og omegn.

Det sker som altid i lokalrevyen, som med særdeles ujævne mellemrum bliver stablet på benene - og scenen - i Ørbæk. Denne gang - lørdag den 17. marts - er det nu kun et år siden, der blev gjort læsterligt grin med borgermusikken, men Ørbæk Revy 2016 kom efter en lokal-satirisk tørkepause på hele fire år. Forinden da var traditionen at holde revy hvert andet år.

Byrådsvalget - gab!

Poul Bæk fra revyholdet oplyser, at der for tiden bliver tænkt og skrevet, kasseret og skrevet igen rundtom i hjemmene hos de lokale revyforfattere, som er Erik Ploug Sørensen, Mikkel Grubbe Hansen, Kenneth Jørgensen, Jens Mortensen og Torben Konradsen.

- Vi venter at have teksterne nogenlunde klar i slutningen af januar. Vi har haft et par møde sidste år, men vi har det nu bedst med at have det hele helt frisk op til selve revydagen, siger Poul Bæk.

Det handler naturligvis om aktualitet, for sådan er revy jo også. Her er det så, at Poul Bæk har et lille hjertesuk.

- Vi synes ikke rigtig, at byrådsvalget blev det, vi havde håbet. Det var desværre lidt kedeligt. Ikke som for fire år siden! siger han med tanke på Jan Reimer Christiansens spektakulære partihop.

Gensyn med Ejnar og Åge

Nyt er det derimod ikke, at makkerparret Ejner og Åge - spillet af Poul Bæk og Torben Jørgensen - kommer på scenen. Det er blevet nærmest et folkekrav i Ørbæk, at de er med i revyen for at give deres let undrende syn på lokale og endda også landsdækkende tildragelser.

- Ja, jeg tror næppe, vi slipper for de to, før Torben og jeg ikke længere er med i revyen, bemærker Poul Bæk.

Revyholdet i år består af Poul Bæk, Torben Konradsen, Torben Jørgensen, Kenneth Jørgensen, Mie Berg Hansen, Laura Viby Jensen og Karina Rasmussen. Hanne Flagaard samler et revyorkester, og når sceneløjerne er ovre, spiller gruppen Kort Varsel op til dans.

Revyaftenen begynder med spisning klokken 17.30. Billetter til hele aftenen koster - købt inden 1. februar - 298 kroner, herefter er prisen 345 kroner. Revyaftenen arrangeres i regi af Ørbæk Midtpunkts Aktivitetsforening.

Skal der ikke snart være revy i Ørbæk? Jo, det skal der da!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce