Skål: Kåring af kongens foretrukne sprut

Borgmestergården lægger lokaler til konkurrencen. Pr.-foto

Skål: Kåring af kongens foretrukne sprut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrence og smagning flytter til Borgmestergården.

Nyborg: Selv om Nyborg Slot er ved at blive restaureret, skal fadeburet naturligvis stadig fyldes, og historien fortælles. Vinspecialisten og Nyborg Slot byder velkommen til den årlige begivenhed, kåringen af Kongens Dram i nye rammer på Borgmestergården.

Det er ikke kun de spændende historiske rammer på Borgmestergården, der er nye i forbindelse med Kongens Dram. Der er også nye personer hos Vinspecialisten, Nørregade 9 i Nyborg. Butikken har fået nye forpagtere, Jesper Dupont og Anne-Mette Styhm Olesen, fra 1. december.

- Vi glæder os til at skabe en spændende butik fyldt med oplevelser og lækkerier til enhver smag, udtaler Jesper Dupont i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi ser meget frem til et samarbejde med Østfyns Museer på Nyborg Slot og Borgmetergården, hvor vi sammen vil skabe oplevelser af en ny og spændende karakter.

Første tiltag er altså det fortsatte samarbejde om Kongens Dram. Tidligere blev en række spiritusprodukter præsenteret for en panelskare i slottes riddersal foran den buldrende pejs. Deltagerne skulle herefter beslutte hvilken spiritus, der skulle kåres som årets Kongens Dram.

Nu flyttes arrangementet til den gamle købmands- og borgmestergård, hvor de mange specialvarer i sin tid blev importeret til både byen og kongens hof og fadebur.

Der skal bl.a. smages på rom, calvados, cognac og armagnac, mens der fortælles masser af historie. Vinderen udstyres med en særlig etiket, der ud over navnet Kongens Dram 2018 fortæller en historie i sig selv. /EXP

Skål: Kåring af kongens foretrukne sprut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce