Sigtet i sag om knivstikkeri på efterskole løsladt

En 58-årig lærer fra Efterskolen Ved Nyborg blev i weekenden ramt af knivstik. Onsdag blev den 22-årige mand, der er sigtet i sagen, løsladt. Foto: Kasper Riggelsen

Sigtet i sag om knivstikkeri på efterskole løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 22-årige mand, der er sigtet for grov vold mod efterskolelærer i weekenden, blev onsdag løsladt efter grundlovsforhør. Retten fandt ikke, at mistanken om, at han havde til hensigt at stikke læreren ned, holdt.

Svendborg: Efter et langvarigt grundlovsforhør onsdag eftermiddag blev en 22-årig mand fra Nyborg løsladt, selv om han er mistænkt i sagen om en efterskolelærer, der under et indbrud i weekenden blev stukket med kniv.

Manden blev anholdt tirsdag efter en hurtig efterforskning, der primært koncentrerede sig om de briller, han havde tabt under indbruddet på Efterskolen ved Nyborg natten til søndag. Her blev han overrasket af en 58-årig lærer, der havde nattevagt på skolen, og tabte under flugten både sko og lommelygte foruden brillerne.

Da manden er svagtseende og derfor efter eget udsagn ikke kan undvære sine briller, vendte han senere på natten tilbage efter sine briller og mødte igen læreren, som denne gang var bevæbnet med et boldtræ, som han slog den 22-årige med. Under tumulten blev efterskolelæreren ramt af den kniv, som den unge mand havde medbragt, angiveligt for at holde læreren på afstand.

Anklagemyndigheden begærede manden varetægtsfængslet i fire uger, men det afviste dommeren, som ikke fandt, at der var særligt bestyrket mistanke om, at den 22-årige med forsæt havde stukket læreren.

- Læreren har ikke forklaret, hvordan stikket er sket, og det må være kommet under tumulten. Sigtede forklarer, at han ikke kunne komme ud og viftede med kniven for at holde ham på afstand, og det er muligt, at læreren har ramt kniven, da han slog med boldtræet, sagde dommer Henrik Riis Andreasen ved grundlovsforhøret.

Den 58-årige lærer har det efter omstændighederne godt og har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, oplyser anklagerfuldmægtig Stephanie E. Pedersen, Fyns Politi.

Sigtet i sag om knivstikkeri på efterskole løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce