Nyborg: Skal de ældre i eget hjem have et varmt måltid mad hver dag - eller kan de nøjes med vakuumpakket mad, der kan holde sig i op til fem dage?

Diskussionen er langt fra ny, men nu melder Seniorrådet i Nyborg Kommune sig på banen med et forslag om, at kommunen genindfører den varme mad.

Forslaget vil blive fremsat i forbindelse med et borgermøde den 4. februar, hvor man skal diskutere, hvad Nyborgs andel af den nye ældremilliard skal bruges til.

En stor spørgeundersøgelse har tidligere vist, at cirka otte ud af ti ældre er tilfredse med den nuværende kølemadsordning. Den er siden blevet forbedret, så de ældre i dag får maden leveret to gange om ugen mod tidligere én gang.

Både DF, Socialdemokraterne og Venstre erklærer sig dog villige til at tage ordningen op til fornyet overvejelse.

Læs mere i Fyens Stiftstidende fredag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.