Lars Thiesgaard har lagt stemme til et hav af kendte tegneseriefigurer gennem årene. Det gav han smagsprøver på, da han lørdag besøgte Nyborg.

Nyborg: - Kan vi klare det. Ja, vi kan. Hvem er jeg nu?

De cirka 50 børn og voksne, der lørdag formiddag var samlet på Bastionen i Nyborg, var ikke et sekund i tvivl. Foran dem stod Byggemand Bob, eller rettere skuespilleren Lars Thiesgaard, der har lagt stemme til et hav af de populære tegneseriefigurer gennem årene. Blandt dem altså Byggemand Bob.

- Det sjove er, at i virkeligheden kan jeg ikke slå et søm i et bræt uden at ødelægge begge dele. Men som Byggemand Bob kan jeg det hele, fortalte han under foredraget.

Her gav han også gav smagsprøver på en lang række andre kendte figurer som for eksempel Pumba, Grisling og Scooby Doo og Yoda fra Star Wars, hvor han ikke bruger sin almindelige stemme, men derimod forvrænger den for at lyde som dem, man kender fra TV.

Persongalleriet tæller også skurke som Jokeren fra Batman og Gargamel fra Smølferne.

- Når man har spillet ond en hel dag, bliver man sådan helt "hej, hvordan går det". Så har man fået alt det negative ud af systemet. Måske skulle man overveje at lave tegnefilmsterapi, bemærkede Lars Thiesgaard, der oprindelig kommer fra Sønderjylland, men mestrer et hav af forskellige accenter, som han også bruger i sit arbejde.

Hvis han da ikke lige har travlt med at sige: "Kommer snart på Disney-DVD".

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.