Nyborg: Det lokalsatiriske tidsskrift Bæltsprutten er på vej på gaden igen.

Det ligger fast efter at, tidsskriftets hoved- og faste forsidetegner, Kresten Ivar, har meddelt, at han allerede har spidset pennen til udgave nummer 19.

De mest vittige hoveder i Nyborg Journalistklub har første redaktionsrådsmøde onsdag i næste uge.

Årets udgave kommer på gaden i slutningen af november. Det sker i forbindelse med et stort arrangement på Nyborg Slot, hvor blandt andet 100 Stiftstidende- læsere har adgang.

Redaktionen er overbevist om, at der nok skal være en enkelt eller to nyborgensere, der har stukket næsen så langt frem, at det berettiger til omtale i år - ellers kan det nås endnu.

Sidste års "Sprutte" blev i øvrigt Jannie Mann, der efter titlen fik Miljø- og Naturklagenævnets dom for, at muren i Teglværksskoven skal rives ned.

Dermed følger hun strømmen af titel-indehavere, der alle har fået et gennembrud - i dette tilfælde et mur-gennembrud - efter, at de har modtaget den fornemme titel.

Tidligere modtagere er bl.a. Arne Lundemann, der fik et scenegennembrud og museumsdirektør Erland Porsmose, der fik 200 millioner kroner i støtte til Nyborg Slot.

  • Rasmussen_Ole_Frank_(2015)_018

    Af:

    Pt: Journalist på Fyens Stiftstidendes Nyborg-redaktion. Journalist på Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion fra 1997-2001. Redaktør samme sted fra 2001-2014. Tidligere souschef på Fyens Stiftstidendes samfundsredaktion og lokalredaktør på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende i Nyborg. Diplomuddannelse i digital journalistik. Bosiddende i Nyborg. Gift. Medudgiver af det lokaljournalistiske satirske skrift Bæltsprutten, der er udkommet siden 1976. Fritidsinteresser: Løb, mountainbike og spinning.