Scenevognen kører til Svindinge


Scenevognen kører til Svindinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svindinge: Det bliver Svindinge Beboerforening, som får foræret den scenenvogn, som musikforeningernes paraplyorganisation SAMMUS har haft i adskillige år.

SAMMUS har imidlertid ikke længere mandskab og økonomi til at drive vognen. Et forsøg på først at sælge, siden at forære vognen til Nyborg Kommune blev mødt med høflige, men bestemte "nej tak"-er.

Derfor gik SAMMUS formand, Bo Gangelhof, ud med meldingen om, at var der nogen, der ville have vognen, måtte de hente den, ellers ville den blive skrottet.

- Der var faktisk flere interesserede. Vi ville gerne, om vognen kunne blive indenfor kommunegrænserne. Og det opnår vi ved at forære vognen til Svindinge, siger Bo Gangelhof.

Sagen blev drøftet på SAMMUS’ generalforsamling, hvor forsamlingen gav tilsagn om, at Svindinge skulle have scenevognen.

- Vi har fået at vide, at den kan opbevares indendørs, når den ikke bliver brugt. Og at det fortsat er muligt for andre foreninger at låne eller leje den som hidtil. Så det er rigtig godt, at den kan gøre nytte også fremover, siger Bo Gangelhof.

I Svindinge er beboerformand, gårdejer Mogens Skyttegaard, glad for tilsagnet.

- Da vi i avisen læste om scenevognen, holdt vi et møde. Her blev vi enige om at lægge billet ind, fordi vi til vores Glorup-fester i parken ved Glorup Slot lejer scenevogn. Vi kan sikkert også bruge den i andre sammenhænge, måske som udstillingsvogn til vores Loppeladen, siger Mogens Skyttegaard.

Han tilføjer, at beboerne i Svindinge også magter det praktiske omkring scenevognen, blandt andet at få den trygt indendørs i et maskinhus, når den ikke bruges.

- Ja, der mente de jo allesammen, at det kunne passende være i mit maskinhus, leer Mogens Skyttegaard.

Scenevognen kører til Svindinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce