Satser på DNA fra sko: Mand bag knivangrebjages på to fronter

Politiet var både på efterskolen mellem de to indbrud og efter overfaldet. Men gerningsmanden er endnu ikke fundet. Foto: Kasper Riggelsen

Satser på DNA fra sko: Mand bag knivangrebjages på to fronter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har stadig ikke fat i den gerningsmand, der søndag morgen overfaldt en efterskolelærer med kniv. Politiet hæfter sig ved henvendelser og DNA-spor fra manden.

Nyborg: Jagten på den mand, der natten til søndag brød ind på Efterskolen ved Nyborg to gange og til sidst stak en lærer ned, fortsætter for fuld styrke. Siden gerningsmanden stak af fra stedet, er det ikke lykkedes at anholde ham, men Fyns Politi arbejder ihærdigt for at få det til at ske.

- Vi får nogle henvendelser, og vi har også selv haft nogle ideer, men de har vist sig ikke at holde vand. De henvendelser, der kommer, undersøger vi. Og så er der også blevet sikret nogle spor derudefra, som vi håber på, kan give os en DNA-profil og herunder et match, forklarer vicepolitiinspektør og leder af Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen.

I forbindelse med indbruddene tabte gerningsmanden en sko, som er i politiets varetægt. Den er en af de ting, Fyns Politi arbejder på at skaffe DNA ud fra. Opgaven ligger lige nu hos retsgenetikere, som forhåbentlig kan finde et match.

- Det er sendt ind som "en haster", så vi håber på, at vi muligvis kan få et svar inden jul, siger Henrik Justesen.

- Vi arbejder altså på flere fronter. Både med de henvendelser, vi får ind, og med de spor, der er sikret, slår han fast.

Hvis man har oplysninger til politiet vedrørende knivoverfaldet, kan det gives videre på telefon 114.

Fyns Politi efterforsker sagen som forsøg på manddrab.

Signalement af gerningsmanden
- 25- til 35-årig mand, 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Lys eller meget bleg i huden og betegnes som "brugt", måske en misbrugstype.- Var iført en mørk jakke, muligvis med hætte.

- Talte dansk uden dialekt eller accent.

- Tabte en sko under det første indbrud, som er i politiets besiddelse. Den er blå og af mærket Rieker.

Satser på DNA fra sko: Mand bag knivangrebjages på to fronter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce