Sammenfald af arrangementer


Sammenfald af arrangementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VINDINGE: Beboerforeningen for Vindinge-Rosilde har det erklærede mål at sikre, at de lokale foreninger ikke lægger større arrangementer lige oven i hinanden.

Det er derfor med beklagelse, at beboerforeningen har noteret sig, at Vindinge Sangforenings årlige fugleskydning finder sted den 21. august - samme dag, som beboerforeningen har inviteret på bryggeribesøg i Refsvindinge.

- Vi har derfor forsøgt at flytte besøget, men John Rasmussen er meget optaget. Så måske bliver det i stedet til, at vi udskyder besøget en tid. For mange af dem, der vil med på bryggeribesøget, vil også til fugleskydningen, siger Karin Cederberg fra beboerforeningens bestyrelse.

Mens bryggeribesøget altså lige i øjeblikket er en smule usikkert, så er det helt programfast, at beboerforeningen kalder til aftenmøde i Vindinge Forsamlingshus 7. september, hvor museumsinspektør Mogens Bo Henriksen fra Odense Bys Museer vil fortælle og vise lysbilleder fra de arkæologiske udgravninger på den grund, hvor plejehjem og Vindingetoften nu ligger, og hvor der blev fundet spor efter vikingerne.

Det helt store arrangement er lørdag den 18. september, hvor beboerforeningen igen kalder til Skt. Mads Marked med boder, værksteder og sjove aktiviteter.

Sammenfald af arrangementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce