- Jeg kan ikke forstå, at "larmen" fra min MG kunne hidse manden op, siger far til den kvinde, der blev ramt i hovedet af en flaske ud for Café Anthon.

Nyborg: Det gik stærkt tirsdag aften for en familie fra Nyborg, der var taget på Nyborg Vold med en flaske champagne for at fejre bryllupsdag.

Der gik nemmelig ikke mange minutter fra familien havde hygget sig ved Vandtårnet, til datteren var blevet ramt i hovedet af en flaske ud for Café Anthon i Mellemgade i det centrale Nyborg.

Det fortæller Niels Palle, der er far til den 27-årige kvinde, der blev kvæstet af flasken, mens hun holdt i en åben sportsvogn ved cafeen.

- Min datter Liv kørte sammen med en veninde og hedes søn til Café Anthon, fordi de lige ville vinke til en bekendt, der arbejder på cafeen, siger Niels Palle.

Da de holdt i Mellemgade, hvor cafeens gæster sidder ved borde tæt på kørebanen, begynder en ældre mand at råbe op og kalde de to kvinder i den røde veteransportsvogn "ludere" og andre ubehagelige ting, fortæller han.

- Min datter vil køre, men så bliver hun ramt i hovedet af flasken og kommer til at bakke ind i en lygtepæl, siger Niels Palle, der ejer MG A-sportsvognen, som datteren kørte i.

Niels Palle er ikke tilfreds med den rubrik, fyens.dk har brugt i omtalen af hændelsen ved cafeen: "Larmende bil udløste kaos: Cafégæst kastede flaske i hovedet på bilist og slog tjener".

- Jeg synes, det er en forkert beskrivelse af episoden. Bilen larmer ikke, siger Niels Palle, der efterfølgende demonstrerede, hvordan det siger, når en velholdt MGA står i tomgang.

Datteren blev kørt til OUH, hvor hun fik behandling for en stor flænge i hovedet. Også den 74-årige flaskekaster havnede på akutmodtagelsen i Odense. Han pådrog sig en brækket hofte, da han blev væltet omkund af cafeens tjener. Forud for den episode havde den 74-årige slået tjeneren i ansigtet.

Den 74-årige er sigtet med for grov vold i forbindelse med flaskekastet og for almindelig vold for slaget mod tjeneren.

Ifølge Niels Palles familie var den 74-årige stadig meget ophidset og voldsom, da han kom til akutmodtagelsen i Odense liggende på en båre.

Politiet havde ved middagstid onsdag ikke nyt i sagen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.

Mere om emnet

Se alle
Tiltalt for flaskekast mod kvinde: - Det kunne aldrig falde mig ind

Tiltalt for flaskekast mod kvinde: - Det kunne aldrig falde mig ind

27
Larmende bil udløste kaos: Cafégæst kastede flaske i hovedet på bilist og slog tjener

Larmende bil udløste kaos: Cafégæst kastede flaske i hovedet på bilist og slog tjener